Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Forår 2008







Foto: © John.





Fiskefad


Fremgangsmåde:
Fisken koges i letsaltet vand, afkøles. Fjern evt. ben.
Der laves en dressing af cremefraiche, mayonnaise, aspargesvand, salt, sukker, ketchup, citronsaft m.m.


Sprød iceberg lægges på fad/tallerken.
Fisken ovenpå, derpå dressing, rejer, asparges, æg, tomat, dild, caviar, argurk og citron.


Serveres med flutes.





Foto: © John.




Wienerschnitzel m/brasede kartofler, ærter og smørsauce


Fremgangsmåde:
Kog kartofler og lad dem afkøle. Ternes og brases.
Puds kødet af for fedt og sener.
Halver svinemørbraden og flæk / rul den.
Paneres først i pisket æg og så rasp.
Steges 5-6 min. i gylden fedtstof.

Serveres med ærter, smørsauce og de brasede kartofler.





[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 9. marts 2008