Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Forår 2006




Foto: © Steen Folsted.


Tappas - en spansk specialitet

En tallerken anrettes med små spændende specialiteter.






Foto: © Steen Folsted.



Vagtler en Casserollé

Vagtler rengøres og skylles, duppes tørre i køkkenrulle. Fyldes med hakket østershatte,
æble og løg.

Brunes af i casserolle i lidt olie, hæld lidt vand på så vagtlerne dækkes halvt - der tilsættes
ligeledes en sjat portvin og evt. rester af fyldet. Simre under låg i ca. 30 - 40 min. Vagtlerne
tages op af casserollen og fonden jævnes og sigtes, smages til med fløde.

Garniture:
Dampet broccoli, ½ grillet tomat.

Ovnbagt pastinak:
Pastinak skæres i 1/4 - krydres med gurkemeje, salt, peber - hældes vand på og bages i
ovnen i 40 min. ved 190 gr.

Serveres med kogte kartofler.



Foto: © Steen Folsted.



Flutes

½ ltr. vand
1 pk. gær
lidt olie, salt, mel og hakkede valnødder.

Det hele æltes sammen til en lind dej, som skal hæve i ca. 20 min. - rulles ud til flutes
og skal igen hæve - nu i ca. 15. min.
Bages herefter i ovnen i ca. 18 - 20 min. ved 190 gr.



[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 28. februar 2006