
Foto: © Steen Folsted.
Carry Suppe
Ingredienser:
Porrer
Gul / Rød peber
Karry
Løg
Kylling
Ris
Fremgangsmåde:
Kog kyllingen.
Gør grøntsagerne i stand - skyl dem grundigt.
Brun porre ringe, peber og løg godt i olie - uden den bliver branket.
Smelt margarine og brænd karryen af - jo mere jo stærkere suppe.
Tilsæt den siede suppe fra kyllingen samt vand, samt bouillon og grøntsagerne.
Tern kyllingekødet og tilsæt det til suppen.
Serveres med:
Flutes.

Foto: © Steen Folsted.
Svinemørbrad med gorgonzolasauce
Ingredienser:
1 stor svinemørbrad (ca. 500 g)
1 spsk. olie
+ ½ spsk. smør, salt, peber
1 dl. hvidvin
1 dl. hønsebouillon
150 g gorgonzola
1 1/4 dl. 18% madlavningsfløde
evt. lidt majsstivelse, peber
Tilbehør:
250 g frisk pasta
salt
2 spsk. olie
250 g cherrytomater
50 g rucola-salat
Fremgangsmåde:
Afpuds mørbraden og brun den på alle sider i fedtstoffet ved høj varme. Krydr med salt
og peber, hæld vin og bouillon på og dæmp varmen.
Lad gryden småsnurre under låg i 12-14 min. Vend mørbraden efter ca. 7 min., og tag
den op og lad den trække i alufolie i ca. 10 min.
Sauce:
Smelt gorgonzolaen i stegebouillonen, så der opnås en cremet sauce. Tilsæt fløden og
varm blandingen op. Jævn evt. med majsstivelse udrørt i lidt vand og smag til med peber.
Tilbered pastaen i saltvand efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og vend den
med olie. Vend derefter med halve cherrytomater og rucola-salat.
[ Tilbage ]

Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk
|