Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Forår 2008







Foto: © John.





Jægerkam med tyttebær og waldorfsalat


(Svinefilet m/hvide kartofler, sauce, tyttebær, asier og waldorfsalat)

Ingredienser:
Svinefilet
Enebær
Bacon
Champignon


I stegen skæres en lomme, heri fyldes fyld bestående af enebær (knust), hakket bacon
og hakket champignon.
Steges i ca. 1½ time ved 190 gr.


Waldorfsalat:
2 æbler
300 gr. vindruer
70 gr. bladselleri
50 gr. valnødder

3½ dl. cremefraiche
2 spsk. sukker
1/4 tsk. salt








Foto: © John.




Hjemmelavet is


Ingredienser:
1 ltr. piskefløde
10 æggeblommer
150 gr. sukker

Fyld:
Chokolade
Makroner
Hasselnødder


Æggeblommer og sukker piskes meget. Piskefløden piskes stiv.
Begge dele blandes, og der tilsættes fyld.
Fryses straks.





[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 16. februar 2008