Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Efterår 2005




Foto: © Steen Folsted.



Rødtunge med Pernodsauce

Fremgangsmåde:
Rødtungefilet vendes i mel og steges af i smør.

Hakket løg, peberfrugt, hvidløg, persille svitses af på panden - tilsæt lidt tomatpuré, lidt
pernod og carry - koges ind med piskefløde og tilsættes til sidst banan i skiver.

Serveres med Ris pilaw.



Foto: © Steen Folsted.



Ris pilaw:
50 gr. smør
50 gr. løg
250 gr. langkornede ris
50 gr. koldt smør
Evt. boullon

De finthakkede løg sauteres i smør, til løgene er klare, tilsættes ris og omrøres, til risene er
blanke, tilsættes suppe eller vand, koges op, dækkes med låg, dampes til risene har opsuget væden - kogetid 15 - 20 min.

Risene monteres med koldt smør og smages til med salt.




[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 29. november 2005