Stegt Poussin med tårn af rodfrugter og råstegte kartofler
Fremgangsmåde:
Poussinen skylles og duppes tør i viskestykke, gnides med salt / peber og brunes af på pande.
Stilles i ildfast fad og steges færdig i ovnen i ca. 35 min. ved 190 gr.
Rodfrugter:
Rodfrugter skæres i små tern og sauteres af i krydderolie til de er næsten møre -
kommes i cylinderforme, presses godt og gøres færdig i ovn de sidste 10 min.
Råstegte kartofler:
Kartofler skrælles og skæres i skiver, steges i krydderolie på pande med evt. hvidløg.
Appelsinsalat med knuste makroner, flødeskum og Grand Marnier:
Appelsiner - to til hver - skrælles og skæres i tynde skiver, lægges lagvis, appelsin, makron, appelsin . . .
osv. stænkes med Grand Marnier og pyntes med flødeskum og hakkede mandler.