Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Forår 2005




Foto: © Steen Folsted.



Stegt Poussin med tårn af rodfrugter og råstegte kartofler

Fremgangsmåde:
Poussinen skylles og duppes tør i viskestykke, gnides med salt / peber og brunes af på pande.
Stilles i ildfast fad og steges færdig i ovnen i ca. 35 min. ved 190 gr.

Rodfrugter:
Rodfrugter skæres i små tern og sauteres af i krydderolie til de er næsten møre -
kommes i cylinderforme, presses godt og gøres færdig i ovn de sidste 10 min.

Råstegte kartofler:
Kartofler skrælles og skæres i skiver, steges i krydderolie på pande med evt. hvidløg.



Foto: © Steen Folsted.



Dessert

Appelsinsalat med knuste makroner, flødeskum og Grand Marnier:
Appelsiner - to til hver - skrælles og skæres i tynde skiver, lægges lagvis, appelsin, makron, appelsin . . . osv. stænkes med Grand Marnier og pyntes med flødeskum og hakkede mandler.

[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 16. januar 2005