
Foto: © Steen Folsted
Jomfruhummerhaler i Beignetdej
Ingredienser: 4 pers.
250 gr. hvedemel
1 stk æg
1 fingerspids salt
1 tsk. sukker
2½ dl. øl
Alle ingredienser piskes sammen og dejen hviler minimum 1 time. Bruges til dybstegning
af fisk, grønt m.m. - til desserter tilsættes lidt mere sukker.
Fennikel croudite´:
1 fennikel
Olivenolie
Salt
Peber
Citron
Evt. krydderurter

Foto: © Steen Folsted
Oksefilet med sprød gorgonzolabold
Ingredienser: 4 pers.
4 stk. bøffer af oksetyksteg/filet/mørbrad a 200 gr.
250 gr. Gorgonzola
4 stk. modne tomater
1 stk. æg
Frisk temian
Balsamico
Sukker
Mel
Rasp
Olie til friturestegning
Salt
Peber
Kartoffel efter eget valg
Fremgangsmåde
Gorgonzolaen formes som 4 bolde og paneres traditionelt, stilles på køl.
Tomater halveres, pensles med balsamico, drysses med temian, sukker, salt og peber.
Bages i ovn ved 100 gr. 2 timer. Pensles gerne under stegningen.
Kødet steges efter ønske. Gerne på grill.
Boldene steges i varm olie i 2 minutter.
Maden anrettes og boldene kommes oven på kødet. Når man skærer hul i bolden løber
den varme ost ned over kødet.

Foto: © Steen Folsted
Blødende Chokoladekage
Ingredienser
1 kg. Mørk Chokolade
0,625 kg. smør
1 kg Sukker
20 æg
0,625 kg. mel
Chokolade og smør smeltes i vandbad.
Sukker og æg piskes op - vendes sammen - og melet tilsættes.
Fyldes i GODT smurte muffins-forme 3/4 op og FRYSES.
Bages 14 minutter ved 200 gr.
Der bliver ca. 50 stk.
[ Tilbage ]

Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk
|