
Foto: © Steen Folsted.
Rød løgsuppe
Ingredienser: (4 personer)
3 rødløg i super tynde halve ringe
3 skalotteløg i super tynde halve ringe
3 fed hvidløg
50 g. smør
1/2 bagekartoffel
1 tsk. paprika
1 knsp. cayennepeber
7 dl. lys hønsefond
1 1/2 spsk. maggi aroma
1 spsk. soya
salt/peber
Fremgangsmåde:
Smørret smeltes i en gryde og løgene tilsættes. De steger ved mellemvarme i 4-5 min.
under jævnlig omrøring til de er klare. Kartoflen skrælles og rives fint på rivejernet og
tilsættes sammen med paprika, cayennepeber, maggi aroma, soya og hønsefond. Låget
lægges på og det hele simrer 18-20 min.
Suppen smages til med salt/peber og cayennepeber.

Foto: © Steen Folsted.

Foto: © Steen Folsted.
Fyldt kalkunschnitzel og dijonsauce
Ingredienser: (4 personer)
4 kalkunschnitzler
ca. 150 gr. blåskimmelost
2 spsk. grøn pesto
8 tynde skiver chorizo-pølse
2 spsk. olie
salt og peber
Tilbehør
Kartofler, dampet broccoli
Fremgangsmåde:
Bank schnitzlerne tyndt ud med en kødhammer eller hånden. Skær osten i fire
stykker og fordel disse på schnitzlerne, fordel dernæst pestoen og til sidst pølsen.
Krydr med salt og peber, rul schnitzlerne sammen og hold dem fast med kødnåle.
Varm en pande op, til den er godt varm. Tilsæt olien og brun hurtigt kødrullerne
heri på alle sider.
Dæmp derpå varmen og steg rullerne færdige. Idet de af og til vendes - samlet
stegetid ca. 10 min.
Tag rullerne af panden og hold dem varme.
Dijonsauce:
Kog panden af med bouillon. Tilsæt sennep og lad blandingen koge i yderligere 1 min.
Tilsæt fløde og lad saucen småkoge i et par minutter. Smag til med estragon, salt
og peber.
[ Tilbage ]

Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk
|