Lidt olie til stegning
12 fed hvidløg
2 hakkede løg
1 spsk. mel
4-5 revne gulerødder
3 snittede porrer
2 liter hønsekødsbouillon
1/4 piskefløde
150 - 200 gr. revet ost
oregano
salt og peber
en lille pose kødboller
Fremgangsmåde:
Hvidløg og løg steges let - må ikke tage farve. Melet drysses over og røres rundt. Der
tilsættes bouillon, gulerødder og porrer. Simrer i 20 min. Derefter tilsættes piskefløde,
ost og oregano.
Smages til med salt og peber. Til sidst tilsættes kødboller og suppen varmes godt igennem.
Servering:
Serveres med et godt brød til. Kan også bruges som hovedret.
8 lammekoteletter ( ca. 2 cm tykke )
Evt. margarine
½ tsk. rosmarin
½ tsk. peber
1 tsk. salt
Fremgangsmåde:
Grillelementet opvarmes, til det er rødglødende.
Koteletterne, der evt. pensles med margarine, snittes et par steder i kanten,
drysses med rosmarin og peber og lægges på ovnristen.
Ovnristen sættes i øverste halvdel af ovnen og bradepanden på nederste ribbe.
Efter ca. 5 min. vendes koteletterne.