Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Forår 2005









Hvidløgssuppe

Fremgangsmåde:
1 løg
12 - 14 fed hvidløg
1/2 ltr. boullion
1/4 ltr. piskefløde
25 g smør
Citronsaft - oregano - mel - hvid peber.

Løg og hvidløg groft hakkes og svitses i smør - må ikke brune, boullion hældes på og koges
i ca. 20 min.
Blendes med stavblender, monteres med fløde, og smages til med citronsaft, oregano, salt
og hvid peber.

Serveres med revet ost og brødcroutton á port.




Foto: © Peer Bach.



Kyllingesouffle med ris og tomatsauce

Fremgangsmåde:
Kyllingefilet køres i blender tilsættes lidt salt, 4 æggehvider, lidt piskefløde, svitset bacon og hakket purløg.
Hældes i cocotte-forme og bages i ovn ved 175 gr. i 35 - 40 min.

Tomatsauce:
Løg og bacon svitses af, tomatpuré tilsættes efter behov samt boullion - koges blank, sigtes
og jævnes med smørbolde.

Serveres med løse ris.




[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 10. februar 2005