Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Forår 2007








Foto: © Steen Folsted.



Lime-marineret kylling med stegte champignon


Ingredienser:

Kylling
3 stk. Lime-frugter


Fremgangsmåde:

Kylling: Limesaft fra 3 frugter hældes i en pose sammen med kyllingen.
Luften presses ud af posen - så meget at der dannes vacum - lægges på køl i 4 timer.
Steges møre i ovnen.



Stegte Champignon:

500 gr. små Champignon
½ ltr. piskefløde
2 Fed hvidløg
3 - 4 spsk soya
Frisk estragon

Blandes og sættes i ovn ved 180 gr. i 20 - 30 min.






Foto: © Steen Folsted.





Canapeer


Ingredienser:

38% Creme Fraiche
Laks
Rejer
Cherrytomater
Dild
Salt og Citronsaft
"Franske Kartofler" (PRINGLES)





Fremgangsmåde:

38% Creme Fraiche piskes helt stiv, tilsat lidt salt, citronsaft og "rejevand"
En lille klat lægges på en "Fransk Kartoffel" - de store i bægre (PRINGLES)
Derpå en lille lakserose eller nogle rejer
Pyntes af med dild og cherrytomat.

Skal laves lige inden serveringen, ellers bliver de bløde.






[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 21. marts 2007