Kylling: Limesaft fra 3 frugter hældes i en pose sammen med kyllingen.
Luften presses ud af posen - så meget at der dannes vacum - lægges på køl i 4 timer.
Steges møre i ovnen.
Stegte Champignon:
500 gr. små Champignon
½ ltr. piskefløde
2 Fed hvidløg
3 - 4 spsk soya
Frisk estragon
Blandes og sættes i ovn ved 180 gr. i 20 - 30 min.
38% Creme Fraiche
Laks
Rejer
Cherrytomater
Dild
Salt og Citronsaft
"Franske Kartofler" (PRINGLES)
Fremgangsmåde:
38% Creme Fraiche piskes helt stiv, tilsat lidt salt, citronsaft og "rejevand"
En lille klat lægges på en "Fransk Kartoffel" - de store i bægre (PRINGLES)
Derpå en lille lakserose eller nogle rejer
Pyntes af med dild og cherrytomat.
Skal laves lige inden serveringen, ellers bliver de bløde.