Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Forår 2005




Foto: © Steen Folsted.



Indisk Karrysuppe med kylling og ris

Fremgangsmåde:
Løg og æbler skæres i tern, svitses af i smør - (må ikke brune).
Drys karry på - og mel på.

Hæld 1 ltr. hønseboullion på - koges godt igennem, smages til med salt / peber.
Sigtes gennem trådsigte - monteres med fløde, hønsekød, ris og serveres med flutes.




Foto: © Steen Folsted.



Kogt torsk med "hele svineriet"

Fremgangsmåde:
Torsken rengøres for blod og lign.
Skæres i passende stykker og koges i vand med lidt eddike, laurbær samt salt og peber.

Kartofler skrælles og koges.

Hvid mælkesauce jævnes med smørbolle og tilsættes fiskesennep rørt op i vand.
- smages til med salt / peber.

Serveres med hakket æg, rødbeder i tern, høvlet peberrod, capers og bacontern.

[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 19. januar 2005