Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Efterår 2005




Foto: © Steen Folsted.



Gullassuppe

Fremgangsmåde:
Oksekød skæres i små terninger.
Gullerødder, løg, porrer og selleri skæres i tern.

Løg og kød i gryde med varm olie, når det er sauteret kommes grøntsagerne i gryden.

Paprika, tomatpure og hakket hvidløg tilsættes samt ca. 2/3 vand i forhold til mængden af førnævnte.

Tilsmages med salt og peber samt spidskommen.

Serveres med flutes.




Foto: © Steen Folsted.



Flutes (stor portion - kan evt. halveres):
2 ltr. vand
2 pk. gær
3 spsk. salt
2 "håndfulde" soltørrede tomater marineret i olie
2 "håndfulde" grønne oliven
2 spiseskefulde sukker
300 gr. durum-mel
ca. 2 - 3 kg hvedemel - så dejen bliver lind
Skal hæve ca. 1 time
Herefter rulles ud til flutes - som igen hæves 1 time



Foto: © Steen Folsted.



[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 29. november 2005