Giv boullion et opkog.
Tilsæt de snittede kartofler, gulerødder og porrer og kog det i ca. 15 min.
Herefter tilsættes bønner, pasta og de hakkede krydderurter - og kog det mørt.
Smages til med salt og peber.
Rør parmesan, hvidløg, basilikum og tomatpuré sammen og læg en skefuld ovenpå hver
portion suppe.
Kalvekød
100 gr. løg
100 gr. peberfrugt
100 gr. gulerødder
1 fed hvidløg
2 tsk okseboullion
1 tsk citronsaft
reven skal fra citron
2 dl vand
salt og peber
basilikum
Fremgangsmåde:
Kødet brunes på begge sider.
Grøntsager skæres i tynde skiver og svits det sammen med hvidløg (presset) i ca. 2 min.
Tilsæt resten og lad det koge i ca. 15 min.
Ved servering drysses med bredbladet persille.