Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Forår 2007




Foto: © Steen Folsted.



Grønsagssuppe.


Ingredienser: (4 personer)

1½ ltr. grønsagsboulllion
4 kartofler
4 gulerødder
2 porrer
200 gr. bønner
l dl. makaroni
basilikum
salt og peber

Tilbehør:
1 - 2 spsk reven parmesan
2 fed hvidløg
2 - 3 spsk tomat-puré
basilikum



Fremgangsmåde:

Giv boullion et opkog.
Tilsæt de snittede kartofler, gulerødder og porrer og kog det i ca. 15 min.
Herefter tilsættes bønner, pasta og de hakkede krydderurter - og kog det mørt.
Smages til med salt og peber.

Rør parmesan, hvidløg, basilikum og tomatpuré sammen og læg en skefuld ovenpå hver
portion suppe.






Foto: © Steen Folsted.


Italiensk Gryde


Ingredienser:

Kalvekød
100 gr. løg
100 gr. peberfrugt
100 gr. gulerødder
1 fed hvidløg
2 tsk okseboullion
1 tsk citronsaft
reven skal fra citron
2 dl vand
salt og peber
basilikum



Fremgangsmåde:

Kødet brunes på begge sider.
Grøntsager skæres i tynde skiver og svits det sammen med hvidløg (presset) i ca. 2 min.

Tilsæt resten og lad det koge i ca. 15 min.
Ved servering drysses med bredbladet persille.





[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 14. januar 2007