Røres godt til en forholdsvis fast fars.
Der lægges en passende portion rørt fars på bagepapir, der kommes et stykke forkogt
porre oven på, der rulles sammen og raspes.
Steges i fedtstof ca. 10. min.
Serveres sammen med porrer, gulerødder, kartofler samt sauce lavet af porrevandet.
Ingredienser - (10 personer):
5 æg
150 gr. melis
3/4 dl. rom
1/2 ltr. piskefløde
10 husblads
Fremgangsmåde:
Æggeblommerne piskes med 150 gr. sukker og tilsættes rom. Piskefløden piskes
(ikke for stiv). Hviderne piskes helt stive.
Halvdelen af piskefløden blandes med de stiftpiskede hvider. Den anden halvdel
blandes med æggemassen, og den opblødte husblas piskes i (udblødes 5 min. i koldt
vand - og smeltes over vandbad). Tilsidst vendes hviderne forsigtigt i æggemassen
og den hældes øjeblikkeligt op.