Madlavning for mænd  ·  Muldbjergskolen - Efterår 2005




Foto: © Steen Folsted.



Brunkål med Røget flæsk

Fremgangsmåde:
1 hvidkål skæres i fire stykker, stokken skæres fra, herefter fintsnittes kålen.

Ca. 75 gr. smør smeltes i en gryde - ikke brune. Tilsæt sukker ca. 150 gr.- varmes op til
gylden karamel og kålen tilsættes, og omrøres. Lidt efter tilsættes 2 kopper boullion, salt
og peber - ca. 1 kg røget flæsk tilsættes - simre under låg i ca. 1½ time, dog med let
omrøring en gang imellem.

Herefter klar til servering, husk groft brød, sennep og rødbeder.

[ Tilbage ]


Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk


Denne side er oprettet 29. november 2005