Madlavning for mænd        ·              Højene Skole - Forår 2016







Foto: © Steen Folsted


Er oversat fra engelsk ved hjælp af Google Translate.




Kylling og rejer ruller


Ingredienser - 6 pers.:

kyllingebryst 300 gr
skrællede pistacienødder 60 gr
rejer: 10
1 æggehvide
citron
merian
ekstra jomfru olivenolie
salt
Hvid peber



Fremgangsmåde:

Rens kyllingebryst og slog dem længe at få 2 skiver så lange og tynde som muligt. Derefter skæres hvert af dem i 4 cm brede strimler og lange som enhver bøf.

Pass til mixeren sidesten kylling, med 4 rejer, æggehvide, salt og peber: du nødt til at få en fin og homogen blanding, som skal
spredes på kylling strimler. Rul hver strimmel på sig selv ved at inkludere en reje, så pak hver af de 6 ruller i plast wrap,
klemme og lukke dem som slik. Sæt slik i kogende vand, lad dem koge i 6 ', derefter slukke og lad den køle af i madlavning
væske.

I mellemtiden, blande pistacienødder med 2 spsk olivenolie, ligesom citronsaft, salt og nogle merian blade, at få en grøn sauce, aromatisk. Hæld vandet ruller køle, befri dem fra filmen, skive og tjene på individuelle plader med saucen.















Foto: © Steen Folsted




Ravioli melanzane e pomodoro


Ingredienser - 4 pers.

- Pasta (300 g mel, 3 æg)
- Aubergine: 1;
- Mozzarella: 180 g;
- Tomater: 400 g;
- Basil: 1 bundt;
- Grana Padano: 40 g;
- Persille: 30 g;
- Hvidløg: 1 fed små;
- Olie evo *;
- Salt;
- Pepper.



Fremgangsmåde:

Først gøre pasta til ravioli blanding mel og æg. Så makke tynde plader ved hjælp af en rollpin eller en pasta maskine.

Peel aubergine og skæres i tynde skiver (halv centimeter tyk). Kog aubergine i en gryde med lidt olie og derefter snittes groft
med en kniv og der er afsat

Skær mozzarella i skiver og tør dem med en klud eller nogle papaer, derefter skæres skiverne i små tern. Tilsæt aubergine
med mozzarella, tilsæt persille og ca. 5 store blade af hakket basilikum. Tilsæt derefter grana ost revet og bland godt.
lægge fyldet på dejen i små dynger, derefter dække med et andet ark af samme størrelse, og tryk med fingrene rundt om fyldet.
Endelig skæres dejen med en wienerbrød kutter eller et hjul til ravioli.

Blancher tomaterne i et par minutter, så den kan skrælle og til sidst skæres i julienne strimler. Sæt flåede hvidløg i en gryde
med lidt 'olie og tomater, salt og peber. Endelig kog ravioli i kogende saltet vand, placere dem på pladerne dække dem med tomater, de resterende julienned basilikum og lidt olivenolie.

















Foto: © Steen Folsted




Kalvekød i ilden





Ingredienser: 4 pers.

Filet 600 g
Mel 60g
2 æg
Salt
Grissini 100 g, smuldret
Brød revet 60 g
Kamille pulver
Ekstra jomfru olivenolie 60 g
Smør 80g
Salvie 4 stykker
4 fed hvidløg
12 kviste rosmarin
Peber



Fremgangsmåde:

Scrumble ægget med salt. Passere filetskiver i scrumbled æg og derefter i grissini smuldret stikning dem godt til kødet.
Lad det stå i køleskabet i 15 minutter, vil jeg foreslå du sætte nogle papir mellem kødet og pladen ellers er der risiko for,
at den opdræt vil holde sig til puljen.

Nu dyppe igen fileten i scrumbled æg og videregive det i en blanding af revet brød og kamille.
Lad det stå i køleskabet tråd i yderligere 15 minutter.
Nu dyppe igen fileten i scrumbled æg og videregive det i en blanding af revet brød og kamille.
Lad det stå i køleskabet tråd i yderligere 15 minutter.

Hæld olien i en varm pande og tilsæt smør. Tilsæt to fed hvidløg og en kvist Salvie. Kog fileten på alle sider i 8 minutter i alt,
at hjælpe med to spiseskefulde at sætte det i fødder og kog også på de smallere sider. Gradvist tilføje en generøs mængde af smør, og sørg for ikke mørkere og holde fugte tråden med smør sauce, der er dannet i gryden. Forbered to kviste af salvie, rosmarin og to fed hvidløg ikke flåede tomater.

Tilsæt salt, olivenolie og peber, rør saucen, derefter bagt filet og urter godt krydret i 4 minutter ved 190 °.
Lad det stå i ovnen alle åbne i yderligere 10 minutter. Skær fileten i fire, placere urter i pladen center og fyre dem med et
køkken fakkel: sted de fire stykker af filet omkring ild, og tjene.
















Foto: © Steen Folsted




Struccolo


Ingredienser - 8 pers.:

Ricotta ost 300g
mel 150g
sukker 40g
rosiner 40 gr
ekstra jomfru olivenolie 25 gr
kiks 50g
citron
2 æggeblommer
smør 50g
flormelis



Fremgangsmåde:

Bland mel med olie og ca. 60 g vand til opnåelse af en glat og elastisk dej. Dæk og lad det hvile i 30 i køleskabet. Soak rosi-
nerne. Bland ricotta ost med sukker, tilsæt derefter drænet rosiner, lidt kiks smuldrede til at tørre blandingen, hvis det er nødvendigt, og citron hud revet.

Rul dejen ud med en kagerulle i et ark meget tynd, næsten gennemsigtig og Børst det med et par scrambled æggeblommer.
Sætte ricotta hele dejen med en spatel; rul derefter struccolo, lave en slags stor krans, børste den med en smule af smeltes
smør og bages ved 170 ° C i ovnen i 45 '.

Serveres med flormelis på toppen.










[ Tilbage ]



 

Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00    -    Mobil : 20 68 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk




Denne side er oprettet 20. februar 2016