|


Foto: © Steen Folsted
Er oversat fra engelsk ved hjælp af Google Translate.
Tartellette indgivet med majs med mynte lugt
Ingredienser - 4 pers.:
4 tartellette
Corn i korn 140 gr
Squash 125 g
Tomater 2 mellemstore
Frisk mynte
3 ansjoser
Ekstra jomfru olivenolie 3 skeer
Salt
Peber
Srhrimps 100 gr
For besciamella sauce (for 15 personer)
1 liter mælk
100 g smør
90 g flor
Fremgangsmåde:
Vask squash, og skær dem i små terninger.
Vask tomaterne, og skær dem også i små terninger.
Smelt ansjoser i to skeer af olie i en stegepande. Derefter tilsættes squash, og efter lidt minut tilføje rejer madlavning alle
for et par minutter ved middel brand.
Kog kornet i saltet vand i ca. 10 minutter. Efter tørring korn, tilsæt blandet squash og rejer, tomater, olie, salt og peber.
Tilsæt derefter mynte finthakket.
Placer mix i tartellette.
Lav besciamella sauce smeltning smør i en casserolle. Når der smeltes add flor, drejning. Lad det koge i et minut, og tilsæt
mælk, og kog drejning. Når nået den korrekte tæthed, tilsæt salt og muskat møtrik.
Serveres tartellette med saucen.


Foto: © Steen Folsted
Asparges Lasagne
Ingredienser
Asparges 500 g
Majsstivelse 50 g
Grana Padano 300 g
Pasta ark 250 g
4 æg
Hvid eddike
Ekstra jomfru olivenolie
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
Vask og rengør asparges, fratage dem fra woody på basen, og konserveret ved spidserne.
Centrifuge stængler og hæld saften i en lille gryde, smelt majsstivelse, omrøring og sørg for det ikke klæber til bunden, og
bring blandingen i kog (hvilket resulterer i en vegetabilsk sauce asparges).
Derefter tilsættes halvdelen af Grana Padano og hold dem varme.
Blancher den plader pasta i 4 minutter i kogende saltet vand sammen med asparges tips, så lad den køle af alle i icedcwater.
Holde ark og asparges tips separat.
Skær butterdejen med en wienerbrød ringe 12 cm i diameter og samle 4 Lasagne vekslende diske med asparges sauce og
Grana Padano, blancherede asparges tips (holde hullerne til dekoration: du skal bruge 3 for hver Lasagne) og endda en let
afstøvning af Grana Padano endelig komple bagning i ca. 10 minutter ved 180 ° C.
Under gratin simre en gryde med vand let syrnet og salt, og kog kogt æg ved at skyde dem inde i en hvirvel skabt ved at
dreje vandet med en ske, dræn efter ca 2 minutter og dup tør på køkkenrulle.
Bagt lasagne og hver anbragt ved centrum af en plade. Med en ske skabe en lille fordybning, hvor lægger derefter kogt æg.
Pynt med de resterende asparges tips, som tidligere har regenereret i varmt vand, og smag til med lidt olie.


Foto: © Steen Folsted
Lam i krydderier med mynte og koriander sauce
Ingredienser: 4 pers.
1,5 skeer koriander
1,5 skeer fennikel
1,5 skeer spidskommen
1 skeen peber
1 rack af lam
400 ml olivenolie
Til saucen:
1 spoon honning
1 spoon Vinagre
1 lime
2 fed hvidløg
50 g koriander
50 g mynte
Fremgangsmåde:
Varm ovnen ved 200 grader.
I en stegepande, opvarmet ved medium høj temperatur, toast koriander, spidskommen og peber frø, og derefter sætte
dem i en skål, og knuse dem USI g bunden af et glas.
Dække kødet på begge sider med krydderier danner en tyk overflade. Derefter salt kødet.
I en gryde, der kan bruges i ovn, sætte en skefuld olivenolie, forsegle mødes på begge sider, derefter fortsætte madlavning
i ovnen, i 8 minutter, eller mere, hvis du ønsker en bedre kogt kød.
Når kødet er klar, skal du vente 5 minutter, før skære det.
I en mixer sat honning, Winegar, limesaft, koriander, hvidløg og mynte. Bland alle sammen påfyldning af olie skridt oliven for
skridt, indtil du opnår den rigtige consistance.
Tjene lam med sauce.


Foto: © Steen Folsted
Panforte og Panpepato ruller med orange sauce
Ingredienser - 8 pers.:
For Panforte ruller:
Fillo dejen
75 g mel
60 g valnødder
60 g mandler
100 g. slik frugter
Kanel
Muskatnød
1 tsk koriander
100 g Flormelis
75 g. Honning
Vanille smag
Fremgangsmåde:
Kog i 5 minutter mandler i ovnen ved 220 grader.
Skær alle i små stykker og bland med krydderier, slik og mel.
Smelt honning i en gryde med en skefuld vand og flormelis.
Så slutte det med alle de andre.
Foretag ruller med blandingen ved hjælp af nogle fillo dej, og læg dem i en bradepande, og derefter og kog i ovnen 25
minutter ved 150 grader.
Ingredienser - 8 pers.:
For Panpepato ruller:
Fillo dejen
125 g mel
80 g sort chocolat blok
80 g smør
80 g sukker
50 g mandler
30 g honning
20 g kakaopulver
2 g gær
1 æg
Ingefær
Kanel
Nellike
Muskatnød
Peber
Fremgangsmåde:
Crash nogle peberkorn med nogle nelliker, bland derefter med nogle ingefær og kanel, indtil du opnår en teske af
blandede krydderier.
Bland mel i en skål med kakaopulver, gær og krydderier. Pisk smør med sukker, og når det bliver cremet Tilsæt æg,
honning i nogle varmt vand og blandingen af mel og krydderier, langsomt, altid vender. Når alle bliver helt blandet,
tilsættes chokolade knust i små stykker og pistacies.
Foretag ruller ved hjælp af nogle fillo dej, derefter koge i ovnen ved 170 grader i 30 minutter.
Dæk med nogle flormelis inden servering.
For cremen:
5 æggeblommer
80 gr sukker
20 g mel
500 ml mælk
1 appelsin
Vanilje
Fremgangsmåde:
Pisk æggeblommer og sukker. Når godt pisket, tilsæt mel og pisk igen. varme op mælken. Og tilføje vanille smag. Når
varm bur ikke kogende, tilsæt æg mix, og altid vende nå den ønskede konsistens.
Derefter sætte i en skål i køleskabet for at køle ned.
I mellemtiden klemme orange, og hak nogle af huden.
Tilføj saft og hud til cremen, og bruge det til top ruller.

[ Tilbage ]

Steen Folsted Andersen TLF : 98 92 83 00 - Mobil : 20 68 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk
|