Madlavning for mænd        ·              Skallerup Klit - Forår 2014






Kalv sauté Marengo med hvidvin og stegte æg



Fremgangsmåde - 5 per.:

1 ¼ kg. kalvebov eller bryst hukkes i kvadrater på 3-4 cm. Krydres med salt og peber og brunes i meget varm olie, drysses
med mel, kommes derefter i en gryde, hvori 1 skåret løg er svitset og nedkogt med hvidvin, 1 fed knust hvidløg og 1 dl. tomat-
puré tilsættes og så meget sky/boullion at kødet dækkes. Kødet koges derefter i 1½- 2 timer, hvorpå kødet tages op.

Saucen sigtes og skummes og evt. jævnes. I saucen kommes kødet og 250g friske ristede champignoner og det koges i 10 min.

Ved anretningen tilsættes groft hakket persille, æg frites, og smørristede brødcroutoner i hjerteform.








[ Tilbage ]



 

Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00    -    Mobil : 20 68 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk




Denne side er oprettet 26. april 2014