
Foto: © Steen Folsted
Sprød Serrano med marineret ruccola i lime og oliven
Fremgangsmåde
1. Skær tynde skiver af serrano og bag dem i ovnen i pres mellem 2 gastro plader. (Husk
bagepapir, både på toppen og bunden).
2. Persille, hvidløg, parmesan, ristede pinjekerner og olie køres på blenderen til rette kons-
istens. (Smag til med salt og peber).
3. Tynde skiver af rugbrød bages i ovnen til de er sprøde og knasende. (100 gr. uden fugt).
4. Firkanter af lyst brød ristes af på en varm pande i olie og hvidløg.
5. Skyld rucola og lad det tørre, mariner det derefter i limesaft og oliven olie, smag til med salt.
Ved anretning pynt med skiver af parmesan.

Foto: © Steen Folsted
Panerede koteletter med bagte tomater
Fremgangsmåde
1. Panering af koteletter i mel æg og rasp, steg dem på en pande i smør og olie tilsæt
salt og peber.
2. Steg bacon på en rigtig varm pande.
3. Skær tomater i skiver.
4. Vask og del champignon i 1/4, rist af på en rigtig varm pande i lidt olie.
Sammen hele herligheden i en gastropakke med bagepapir i bunden på følgende måde:
Koteletter, tomater, champignon, bacon i et tårn.
5. Fint hak skalotter og persille.
6. Kog kartoflerne med laurbærblade, salt og hele peberkorn.
7. Smelt smør og undlad at bruge vallen.

Foto: © Steen Folsted
Pandekager med Nutella Sauce og appelsin salat
Fremgangsmåde
1. Lav pandekagerne:
8 dl. mælk
1 dl. øl
6 æg
75 g sukker
saft + skal af en appelsin
375 g mel
1 tsk. natron
1 tsk. vaniljesukker
100 g smeltet smør
Pisk æg, sukker + vanilje til en tyk konsistens, tilsæt øl, appelsinsaft, appelsinskal, og til
sidst tilsættes natron, mel og mælk.
2. Appelsin salat:
Skær skrællen af appelsinen og brug kun kødet (bådene udskæres uden at få det hvide med).
3. Nutella sauce:
Nutella og lidt fløde varmes.
[ Tilbage ]

Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk
|