
Foto: © Steen Folsted
Kammusling-kammusling-agurk
Ingredienser - 5 couverter
10 kammuslinge
1 agurk
Citron
Brød
Tomat
Løg
hvidløg
Olivenolie
Fremgangsmåde
5 stk skæres meget tyndt og lægges på en tallerken, marineres med salt og citron.
5 stk steges på pande, og krydres med karry olie (god olivenolie med karry).
Agurken skæres på mandolin og marineres med olie, salt og citron.
Toastet brød gnedet med hvidløg, pålægges hakket tomat og løg og pesto eller frisk basilikum

Foto: © Steen Folsted
Orangemarineret andebryst-pastinak-pure
5 couverter
2-3 bryster
1 pastinak
5 bagekartofler
Krydderurter
God olie
Mælk
Smør
Kartoflerne skrælles og koges møre til mos.
Brysterne ridses omhyggeligt, kommes på en tør kold pande og varmes langsomt op, herved
får man sprødt skind. Steges ca. 12. Minutter i ovn ved 200 grader.
Pastinakken skrælles pocheres i ½ vand og ½ mælk, grilles på grillpande og stænkes med
krydderurteolie.

Foto: © Steen Folsted
Panna Cotta-ananas-æble
Panna Cotta se gl. opskrift
Sukkerlage 30 grader Beaume´
1 liter ananassaft
3 æbler
2 passionsfrugter til pure
Panna cotta laves
Sorbet laves
1 ltr. lage 1 lir. juice køres på maskinen
Æblerne snittes fint og vendes med passion.
[ Tilbage ]

Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk
|