
Foto: © Steen Folsted
Pasta med Tun - 5 Couverter
• 500 GR PASTA.
• 2 LØG
• 2 FED HVIDLØG
• 100 GRAM FRISK INGEFÆR
• 2 DS TOMAT 1 MED OG EN UDEN CHILI
• ET LILLE BUNDT BREDBLADET PERSILLE
• 2-3 DS TUN HELST I OLIE.
• SALT OG PEBER OG OLIE
1. LØG, HVIDLØG OG INGEFÆR HAKKES FINT.
2. STEGES LET I OLIE, TOMAT TILSÆTTES KOGES IND TIL DET ½
3. PASTAEN KOGES
4. PERSILLEN SKYLLES GODT OG HAKKES GROFT
5. TOMATSAUCE, TUN OG PASTA VENDES SAMMEN
6. DRYSSES MED PERSILLE.
7. UHMMMMMM.
(I DEN RIGTIGE VERSION INDGÅR DER OGSÅ 1 DL HVIDVIN I TOMATSAUCEN, MEN DET
FUNGERER SUPER UDEN)
Brød efter eget valg

Foto: © Steen Folsted
Farserede porrer
750 gram flæskefars
5 letkogte porrer
1 l bouillon
1 l supreme sauce tilberedt af suppen
På et stykke smurt pergament smøres 1 cm tykt lag af fars i porrens længde, porren
kommes i, og rulles ind i farsen, snoes i enderne.
Pocheres i bouillon
Serveres med sauce supreme.
Sauce supreme
1 l veloute(jævnet bouillon)
50 gram koldt smør
2 dl piskefløde
citronsaft

Foto: © Steen Folsted
Hyldebærpocheret pære med iscreme
1 pære pr. portion
Hyldebærsaft
Sukker
Pærerne pocheres møre i den varme lage, og afkøles, gerne 1 døgn da de så vil tage
mere farve
ISCREME
3 LITER SØDMÆLK
1 LITER PISKEFLØDE
5 STK VANILLESTÆNGER
5 DL NEUTRALE ÆGGEBLOMMER (32 STK)
400GR SUKKER
400GR GLUCOSE
Alle ingredienserne blandes undtaget æggene bringes til kogepunktet.
Legeres med æggeblommerne, og af køles i isbad. Passeres og stilles på køl.
[ Tilbage ]

Steen Folsted Andersen
TLF : 98 92 83 00
E-mail : steen.folsted@has.dk
|