Laksefilet ”Cajunstyle”
Laksefileten skæres i passende stykker3x3x15cm, vendes i 5 dele paprika og 1 del cayenne,
salt peber og oregano.
Steges på en tør hed pande ca.10 sekunder på hver side.
Stilles på køl.
Skæres i skiver og serveres.
Laksetatar rørt med creme fraise, rødløg og dijonsennep.
Hak laksefilet, rør den med 1 spsk creme fraise, 1 hakket rødløg og 1 teske dijonsennep,
smag til med salt peber og citronsaft.
Limemarineret laks
Tynde skiver af laks stænkes med limesaft, salt og lidt sukker.
Kødet brunes på en tør pande, krydres med hvidløg, slat og peber
Steges i ovn i 10 minutter ved 210 grader
Rødløg og olie blandes og stryges på kødet
Her på et tykt lag persille
Steges i ovnen i 3 minutter
Serveres med lun Broccolisalat med mandel smør og chili
Og letrøgede kartofler
Lune buketter af broccoli
100 gram smeltet smør med mandler
Lidt frisk chili
vendes sammen
Husk salt og peber
Kogte kartofler ryges 3 minutter og steges i olie/smør
Sukkeret brunes til karamel tilsættes smør og appelsin og citron skal og mandelsplitter,
smørret bruser op og flamberes med Cointreu, nedkoges med appelsin og citronsaft.
Pandekagerne foldes i ¼ vendes i saucen og flamberes med cognac.